Menu
Een showroom zoeken bij u in de buurt

Actie Raamdecoratie

Wij hebben een groot en gevarieerd aanbod van raamdecoratie en horren. De lopende acties vindt u hier. 

 

Wilt u meer informatie, een kosteloze inmeet-afspraak of een vrijblijvende offerte? Kom langs in onze showroom of reageer direct via de site. 

 

Acties kunnen niet gecombineerd worden. Vraag bij uw showroom naar de voorwaarden. 

25% korting op rolgordijnen, vouwgordijnen en multishades van de Aanhuis collectie

Actie loopt tot en met: 31-03-2018

Meer, langer en feller licht. Oftewel, de lente komt eraan! Wil je het lente-licht in je kamer filteren? Dan is raamdecoratie de oplossing. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Deze maand krijg je namelijk 25% korting op onze op maat gemaakte rolgordijnenvouwgordijnen en multishades van de Aanhuis collectie.

20% korting op houten jaloezieën van Blend®

Actie loopt tot en met: 31-03-2018

Jaloezieën die sfeer en luxe uitstralen. Dat zijn de houten jaloezieën van Blend®. Speciaal voor jou op maat en naar wens gemaakt in formaat, houtsoort, kleur en afwerking. En Woninginrichting-Aanhuis.nl laat nog een wens uitkomen. De hele maand maart krijg je namelijk 20% korting op de gehele collectie houten jaloezieën van Blend®.

Meer weten over de actie en de voorwaarden? Kom dan naar de winkel bij jou in de buurt!

18% korting op kamerhoge gordijnen van A House of Happiness

Actie loopt tot en met: 30-04-2018

Tijd voor nieuwe gordijnen? Zoek dan niet verder en kom langs bij Woninginrichting-Aanhuis.nl. Je krijgt in februari, maart en april 18% korting op de kamerhoge gordijnen van a House of Happiness. Maar dat is niet alles. Bij aankoop van deze gordijnen maak je kans op een geheel verzorgd weekend weg naar de Culturele Hoofdstad van 2018: Leeuwarden! Dubbel profiteren noemen we dat! Kom snel naar de winkel en vraag naar de voorwaarden.

Realisatie StudioWeb